یک خمیرخوب باید سبک و پوک باشد و درعین حال بتواند وزن مواد احتمالی را که قرار است داخلش قرار گیرد تحمل کند. خمیر خوب باید صاف و یکدست بوده و حباب‌های بزرگ مربوط به هوا داخل آن نباشد، زیرا وجود حباب موقع پخت، نان را خراب می‌کند. پخت خمیر برای مدت طولانی، سبب تشکیل زنجیره‌های گلوتن می‌شود و محصول نهایی را سفت می‌کند.

دستور پخت 6 نان فوق العاده


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دین و زندگی دبیرستان امام رضا - علیه السلام HAME CHI نروآمور Neroamore 3H0104ev یادداشت های روزانه ی من ضایعات Jocelyn Zakia مرکز تلفن ویپ هیات کونگ فو و هنرهای رزمی استان مازندران